ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Προκλήσεις και καλές πρακτικές


Την Τρίτη 05-09-2023 η Roots συμμετείχε στην ανοιχτή συζήτηση του Short and Green, στον όμορφο κήπο του Μαρμάρινου Αρχοντικού της ΑΜΚΕ ΚΥΚΛΩΨ, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας με θέμα “ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Προκλήσεις και καλές πρακτικές”.


Η πρόεδρος της Roots κ.Ιακωβόγλου Βαλασία ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις δράσεις που πραγματοποίησε η Roots, για τις μελλοντικές περιβαλλοντικές και καλλιτεχνικές μας δράσεις.

Την εκδήλωση συντόνισε ο επιμελητής του Διαγωνιστικού Short and Green κ. Βασίλης Τερζόπουλος, ενώ στο πάνελ συμμετείχαν η εκπρόσωπος του Europe Direct του γραφείου της Π.Ε. Δράμας κα. Στέλλα Ανδριοπούλου, ο κ. Γιώργος Παρασκευιώτης καθηγητής Λατινικής Φιλολογίας από το Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης, ο κ. Γεώργιος Τσιαντόπουλος καθηγητής στο Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων από το Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης και ο κ. Κώστας Βιδάκης, Φωτογράφος φύσης, μέλος του Δ.Σ. της ΚΥΚΛΩΨ και Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό στο Τμήμα Δασολογίας Δράμας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι τοπικών οργανώσεων: Οικολογική Κίνηση Δράμας, Ένωση Κυριών Δράμας, International Forum of Perfomans Art, Σύλλογος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Δράμας, Μέριμνα Ποντίων Κυρίων και πλήθος ενδιαφερόμενων.